П’ятниця, 18 Жовтня, 2024

Підозрюють у зв’язках з бойовиками “ДНР”: командування ТРО відсторонило від посади комбата Салаватова

Дата:

Воєнний фокус Російсько-українська війна Підозрюють у зв'язках з бойовиками "ДНР": командування ТРО відсторонило від посади комбата Салаватова

новини донеччини, війна в україні, салаватов, комбат, лнр, днр, ТРО
Фото: hromadske | Комбат Салаватов

Командування надіслало запит до компетентних органів щодо перевірки інформації, яку поширили журналісти після призначення Сергія Салаватова.

Related video

Командування Сил територіальної оборони ЗС України вирішило відсторонити старшого лейтенанта Сергія Салаватова від посади на час розслідування факту його причетності до незаконних збройних формувань так званих "Л/ДНР". Про це повідомили на сторінці Сил Тероборони в мережі.

Тут проінформували, що у командування Сил територіальної оборони ЗС України відсутня інформація про причетність вищезазначеного військовослужбовця до до окупаційних урядів на сході України.

"Водночас ми направили запит до компетентних органів з проханням підтвердити або спростувати оприлюднену у ЗМІ інформацію. Враховуючи інформацію, яка опублікована у соціальних мережах 16 жовтня 2024 року, Командуванням Сил ТрО призначено службову перевірку. На час проведення службової перевірки Сергія Салаватова буде усунено від виконання обов'язків за посадою", — йдеться в повідомленні.

Fullscreen

Зазначається, що за результатами перевірки буде ухвалено відповідне рішення.

Нагадаємо, що ЗМІ встановили, що у 2014 році Сергій Салаватов брав участь у так званому "референдумі", організованому Росією, підтримуючи проросійських бойовиків. 2014 року комбат Салаватов неодноразово телефонував до працівників так званого "міністерства внутрішніх справ ДНР". СБУ розшукує цю людину за участь у створенні терористичної групи.

Свіжі новини

Поділитися:

Популярне

Новини
Актуальні